Якщо у тебе друг - адиг...

Анатолий Анненко
Якщо у тебе друг - адиг, -
                то долі добрий знак.
Адже найкращий друг - у них
                несе ім'я "кунак".

Кунак - це друг, кунак - це брат,
                кунак - це побратим. -
Завжди тому будь, хлопче, рад,
                завжди пишайся тим!