Безъядерная зона. В. Цой. пер. беларус

Алексей Иродиадов Гаулиш
У гэтым матыве ёсць нейкая фальш,
Але дзе знайсці тых, што пачуюць яе?
Дарослы дзіця, выхаваны жыццём за шафай,
Цяпер ты бачыш Сонца, вазьмі - гэта тваё

Я паведамляю жыллё сваё
Бяз'ядзернай зонай!
Паведамляю падворак свой
Бяз'ядзернай зонай!
Паведамляю свой горад
Бяз'ядзернай зонай!
Я паведамляю свой ...

Як ні былі б трывалыя сцены нашых кватэраў,
Але хто-то адзін не падставіць за ўсіх плячо.
Я бачу жыллё, я бяру ў рукі крэйду,
Няма замка, але валодаю ключом.

Я паведамляю жыллё сваё бяз'ядзернай зонай!
Паведамляю падворак свой  бяз'ядзернай зонай!
Паведамляю свой горад бяз'ядзернай зонай!
Я паведамляю свой ...