Скiльки днiв залишилось менi...

Анатолий Анненко
Скільки днів залишилось мені?
                (Я не мрію уже про роки). -
В цій жорстокій життєвій борні
                я тепер догораю-таки.

Бо крім того, що здавна гризе,
           з чим я гідно боровся й борюсь, -
розпач мізки і душу сосе... -
                за майбутнє Планети боюсь.

Помилок і гріхів наших стос
                світлі роки від нас віддаля.
Хай воскрес незабутній Христос,
            та, на  жаль, не воскресне Земля.

Люди, люди (адже вас люблю),
                подивіться довкіл і вперед..,
браття, сестри, - уклінно  молю:
            перегляньте ви сенс ваших "кред".

Наша Мати-Планета - одна;
                неповторна, прекрасна, свята...
І допоки жива ще Вона,
                то і наші пребудуть літа.