Новорiчне привiтання пoету А. А

Анатолий Анненко
Хай горить жадана зірка,
                вистигає гарна збірка...
Хай тезко мій не старіє -
                мрійно пише, пишно мріє...
Хай прийдешній рік новий
                буде щасним, друже мій!