Единая страна

Ирина Евгеньевна Карпенко
Єдина країна,
Единая страна,
Родная Украина
У всіх у нас одна.

Люблю поля безмежні
И неба синеву,
Річки твої і гори
Зелёную траву.

Кузнечика свирели
І пташку в небесах,
Весенние капели
І квіти на горбах.

Тут города большие
І селища малі
Народ трудолюбивый
Працює на землі.

Переплелися мови
І звичаї давно,
Но все мы понимаем
Друг друга все-равно.

Єдина ти країна,
Единая страна
Родная Украина
У всіх у нас одна

Чи українською я щиро розмовляю
Или по-русски просто говорю,
Як Україно я тебе кохаю,
Как Украина я тебя люблю!