Будуймо Дiм

Анатолий Анненко
Будуймо Дім,
                будуймо без упину.
Нам жити в нім -
                клади свою цеглину.
Будуймо Дім
                на добру світлу днину.
На радість всім -
                будуймо Батьківщину.
...Нам наші пращури
                підвалини заклали,
шоб на своїй землі
                ми Дім свій збудували.
Той підмурівок -
                він на поті й крові,
на волі, на любові
                й рідній мові.
Будуймо Дім -
                клади свою цеглину.
Будуймо Дім -
                Новітню Україну!