Вихляеться дiвчисько...

Анатолий Анненко
Вихляється дівчисько довгоноге,
на  сцені  вже  знімаючи й  штани...
...Якщо мистецтво справжнє
                нам - від Бога,
тоді "попса"...
                "попса" - від сатани.