О, Господи...

Анатолий Анненко
О, Господи! Який же я щасливий,
                що на оцій святій землі живу,
що знаю спеку і морози, й зливи..,
що знаю весен цвіт п'янкий, звабливий,
що Україну матір'ю зову!

О, Господи! Як з того я радію,
          шо мирний день стрічаю після сну,
що маю в серці віру і надію,
                що знову я в любові молодію,
шо пісню народив іще одну!

О, Господи! Який я щировдячний
                за те, що це моє життя -  моє(!),
за те, що вид на завтра ще не лячний,
                за те, що, Боже, Ти у мене є!