Ночной. Night poem

Антон Фролов Антуан
It's night. I'm lonely.
There's no one to talk to me
I wish a word. That's only
But I can't hear and I can't see

   I look at stars. They look at me.
   They are like brilliants in the sky.
   They are so beatuiful and free
   But no words are going by.

And I'm afraid. Afraid to sleep.
What if there will be no words.
And in the nigth I'm going deep,
All speaking to me are Gods.

   But I will find letter by letter.
   And dream of words will come to me.
   I will be dreaming really better.
   I madly wish it. Let it be.

Уж поздно. Лишь скребется мышь.
Никто не говорит со мной.
Хотя б словечко. Только лишь.
Ничто не тронет мой покой.

   Гляжу на звезды.Мне в ответ
   Брильянтами сверкают мило.
   Прекрасный и манящий свет,
   Блистательный - но молчаливый.

И я боюсь. Боюсь уснуть.
что если там - молчанье тоже?
И ухожу я в ночи глубь,
Всяк говорящий со мной - Боже.

   Но букву к букве я сложу -
   Словесная мечта свершится.
   И спать я сладко уложусь.
   И сладкий шепот будет сниться.