Мой любы край

Рина Забелина
Мой любы край, мая Радзіма
Блакіт нябёс і сінь азёр…
І птушкі ў вырай гаварліва...
Каб у весну ізноў дамоў

І робіць бусел каля хаты
Як і раней на коле дом
І час наш песнямі так бавіць
І шчасце прынася ізноў

Мой любы край, мая Радзіма
І васільковыя палі…
Як на гэтае можна забыцца?!
І жыць дзе-небудзь у далі!

23.08.15 г. 18.50