***

Валерия Луч
З Днем Народження, країно!
Люба, мила Україно.
Сили й щастя я бажаю,
Та всім сердцем поважаю.

Ти почуй рідненька моя,
Щиру пісню солов'я.
Зараз він тобі співає,
Українців закликає.

Дякую тобі сьогодні,
За твої землі благородні,
За справжню незалежність твою,
Що вистоїла тоді ти в бою.