Jestes dusza mojej duszy

Алла Польская
JESTES DUSZA MOJEJ DUSZY
 
Twoje pismo zmysly porusza:
„Jestes dusza mojej duszy,
Jestes ta, ktora u boku mego
Ja miec musze.
Jestes sercem mego serca,
Jestes, i tylko ciebie chce
Prowadzic po slubnym kobiercu.
Jestes cialem mego ciala,
Jestes tylko moja, cala.”

10-08-2014

                ***

AP(wersja oryginalna)