Наймудрiший за все, тiльки час

Лю Нели
Ти мене не назвеш:" Кохана",
І не станеш коханим для мене.
У душі твоїй схована рана,
Пролинає літо зелене...
Небо сірі хмари покрили,
Не відчути нам щастя блакить.
Відшукай у собі знову сили,
Щоб хотілося просто жить.
Наймудріший за все, тільки час,
З свого серця печаль відпусти,
Відпусти біль і прикрість образ.
Дай можливість душі розцвісти.


           25.08.2015