Зазирнуло Сонечко...

Юлия Мечта
Зазирнуло Сонечко
У моє віконечко!
Землю зігріває,
На вулицю гукає.
Я радо прокидаюсь,
Швиденько одягаюсь,
Вмиваю добре личко,
Плету свої косички.
Бабусю привітала,
Ще міцно цілувала!
Вона про мене дбає,
Як квітку доглядає!!!