Нотатки

Анатолий Анненко
                * * *
Хто батька і матір не слуха,
            той часто потилицю чуха.

                * * *
Хто крил не має, тих ми, брате,
               повік не навчимо літати.

                * * *
Не знаю, може ті й хороші(?),
             чия мета - кар'єра й гроші...