Тримайся

Евгений Терлецкий
Не вистачає повітря.
Залиш мене в квітні.
Залиш помилково.
Я хочу додому.
Не вистачає обіймів.
Навіщо ми вільні?
Навіщо далеко,
Немов дві лелеки?

Не кажи прощавай
Ніколи нікому.
Як високо не літай,
Завжди повертайся додому.
Зберігай і люби,
Будь що, не здавайся.
Посміхайся й лети
Тримайся


Не вистачає наснаги:
Відвертість від спраги,
Хоробрість від болю-
Життя після бою.
Крила втомилися сильно,
Але ж вони вільні,
Як світло. Без втоми
Летимо додому!

Не кажи прощавай
Ніколи нікому.
Як високо не літай,
Завжди повертайся додому.
Зберігай і люби,
Будь що, не здавайся.
Посміхайся й лети
Тримайся