Серпневий ранок

Любовь Постникова
РАнок серпневий постукав в віконце,

небо лазурне, всміхається сонце.

Тиша навколо, дзвенить прохолода,

радує в серпні чудова погода.

 

Ось чорнобривці всміхнулись до мене,

все навкруги ще буяє, зелене.

Зайчики грають, тріпочуть листочки,

а на папері лягають рядочки.