перший трамвай

Александр Ярошевский
се сонце зійде,
і ніч піде,
до долу впаде.

вранішній присмерк,
юні присмак,
та де

прозорого
світанку щастя -
усе ще буде?

все вже було,
вельможне панство,
чужії люде...