Мо1м краянкам

Анатолий Анненко
Дорогі краянки - кремінянки!
           Хай на вас чекають світлі ранки,
дні хай будуть повними дерзання,
                ну а ночі - повними кохання!

Руки - хай усе робити вміють,
                хай серця ніколи не міліють,
Душі хай про мрії пам'ятають,
                ну а очі - хай від щастя сяють!