Розцвiли жерделi...

Анатолий Анненко
Розцвіли жерделі,
                терен зацвіта...
Де мої веселі,
                молоді літа?!
Де ті легкоплинні
                вечори і дні,
ночі солов'їні,
                мрії веснянІ?!