***

Наталия Боровская 2
Вдихну на повні груди повітря свіже,
На сході сонця скраплене туманом.
Проміння сонця пропущу крізь себе,
Щоб зникло все, що лиш було обманом.

Пройду крізь хащі надуманих проблем,
Знайду джерельце з чистою водою,
І намалюю собі безліч світлих тем,
Й залишу слід, надіюсь, світлий, за собою.

03.03.15