Який я господар...

Анатолий Анненко
Як у мене на(в) городі літо золоте,
як у мене на городі
                все росте й цвіте!
Ой який я господар,
                ой який я господар,
як у мене на городі все росте, цвіте!

Як у мене на городі картопля росте,
як  у мене на городі картопля цвіте!
Ой який я господар,
                ой який я господар,
як  у мене на городі картопля цвіте!

Як у мене на городі гарбузи ростуть...

Як  у мене на городі буряки ростуть...

Як  у мене на городі будяки ростуть...