Истина ще вали...

Росица Бухова
Светлинните ще отлетят
на другите да осветят
пак онзи дълъг път...

И жива вода ще тече,
където е текло до днес,
познание да донесе...

На вяра по пътя велик
сме тръгнали не сами
и истина ще вали...

С любовта към цялото
нагоре към бялото
в стремежа без тяло...