Happy wedding... for one

Джейн Белл
In my soul I'm scream.
I'm in love with you, my friend.
Like a lost girl never seen,
I fall in down, in my dead end.
But when I fall in colder river
I don't know what have I done.
I'm your girl in the fever.
Happy wedding... for one.