хiба що

Александр Кононенко
«Як я тут опинився, Боже ж мій?
Чому на сході світло не жевріє?»
«Бо сіромахи взяли, і самі
Ув’язнили і волю, і надію».

«І що робити, Господи? Врятуй!
Невже отак і гинути пропащім?
А що, коли я сам обох знайду,
Надію й волю, і звільню?» «Хіба що».


Київ. 2012г.