Мое життя казковим сном...

Анатолий Анненко
Моє життя казковим сном
                зробила ти в одну хвилину,
ввійшовши в серце божеством,
                Ірино!
Ти - та, ким світ вінчаю я. -
                Прекрасна жінка і людина.
Чарівна музика - ім'я
                "Ірина"!