Добрий ранок, любий!

Виктория Гребенюк Роженкова
Добрий ранок, любий.. Ясний ранок,-
Свіжа кава на столі, млинці..
Прокидайся - сонце вже на ґанок,-
Вже цілунки на твоїм лиці..

Ніжний дотик промінців лоскочуть,
Пестять лагідно твоє чоло..
Певно розбудити тебе хочуть,-
В головах вже їх легеньке тло..

Пробудились птахи та зелений гай,-
Тож і ти коханий очі відкривай.. 
Сонечко яскраве..Хмарки голубі..
Я ранкову нижність віддаю тобі!
27 08 2015 р
Вікторія Р