Оптимiзм або оптимiзацiя

Петр Коваль
Давно вже звик до багатьох із тих,
Яких уже не збутися, болячок.
Тепер лиш тільки те і лячно,
Що не знайду найголовнішу з них,
Яка поперед інших вік вкротить.
Її б і підлічити я не проти.
А потім іншу, що готовить фініш
Занадто рано, як на погляд мій.
Чинити все, що наламав, - починеш
До того, як позбудешся надій.