***

Сергей Щербак
Не буває чужої біди
Хай проходять жахливі події.
Знаю, трошки хмільної надії,
Як в пустелі ковточок води.

Не буває чужих дітей,
Бо ті діти - це наше майбутнє,
Якщо хочеш бути в ньому присутнім,
То зроби внесок в щастя людей.

Не буває чужих похорон,
Хочь якою була та людина
Та настала така вже година,
Коли всім так болить в унісон.

Не чужі ми усі, не чужі
Як не прагнемо ними здаватись
Нам потрібно завжди брататись
Перед  хижим обличчям чуми.