Шляхетна панi...

Анатолий Анненко
Шляхетна пані Зінаїдо -
                здоров'я Вам і довгих літ!
Дасть Бог - до Вінниці приїду...
                А поки що - уклін, привіт!

Міста і села України..,
                де друзі, родичі мої... -
коли туди думками лину,
                в душі співають солов'ї.

О Батьківщина, Батьківщина!
                Вона і мила, і ясна.
Без неї: рай - мов домовина;
                а з нею: осінь - як весна.