Посм хнися

Незабудка Мечта
Ой мамо рідна, ти не плач!
Ти чуєш? Кличуть журавлі!
В блакить небесну, там де я,
Панує мир там на Землі.

Поглянь на небо, посміхнися.
Я усмішку твою чекаю.
Сумую за тобою. В низ,
Промені сонця я кидаю.

Не плач, не треба! Не тужи!
Я в твоїм серці знайду спокій,
А мальви подарують спогад:
Про мене, про мою блакить..