Горобина

Екатерина Таратун
Горобина, в коралах червоних,
Струнка і тендітна
Із хмелем в обнімку прийшла
Так любо, спокійно в природі
А на душі чомусь журба
Чи це тому, що літечко минає
Не тільки літо, а й життя