Люди! Будьте людьми!

Екатерина Таратун
Люди! Будьте людьми!
Викиньте ракети!
І скажіть: «Доволі!
Нам не треба «Сої»
хай не плачуть матері
І не сліпнуть з горя
Хай крутиться наша планета
І сонце її зігріває
Хай птахи у лісі щебечуть
І ряст на весні проростає
Ніколи не буде космічна війна!

29 жовтня 1986 року