Колеса гуркотять...

Анатолий Анненко
Колеса гуркотять на залізниці... -
         Мені ночами знов дорога сниться.
Куди поїду я - нема різниці...
    Аби, кохана, потяг той до тебе йшов.
- Хоч  відгукнись, моя любов, -
                тебе благаю знов і знов.