Коханiй

Анатолий Анненко
До тебе я (не перший день)
                несу вінок своїх надій,
несу вінок своїх пісень,
                друг мій.
Про тебе мрію без кінця,
              твій кожний погляд я ловлю.
Всі рисочки твого лиця -
                люблю.
Коли б до пензля хист я мав,
                то я: не море голубе,
не зелен-гай... - все б малював
                тебе.
За наше щасне майбуття,
                за тебе долю я молю.
Тебе, кохана, як життя -
                люблю!