Очi друзiв...

Анатолий Анненко
Очі друзів моїх - маякові огні,
                очі друзів - яскраві зірки.
Хай же сяють завжди очі друзів мені
                через прОстори, через рокИ!

Світло добрих очей і тепло рідних душ -
                то для мене священний магніт;
звідусіль я до них поспішаю чимдуж.
                Очі друзів - то світло й привіт.