Боже правий, я давно заблукав

Елена Полищук -Зелинская
Скаженiли собаки в дворi,
Вiтер шарпав скрипучi стодоли.
І так тяжко було на душі:
Дуже важко, мабуть як ніколи.

Тягар міцно крижальми стискав
І на клапті розривав бідне серце.
Боже, правий! Я давно заблукав.
Все життя, так прожив перевертнем.