Свiтлячок

Анатолий Анненко
         (грузинський мотив)

Чарівливий світлячок -
                то кохання маячок;
в теплій темряві ночей -
                світла радість для очей.
Світлячок летить, летить -
                наче зірка, мерехтить.
А чому він так сія -
                знаєш ти і знаю я...
Знову в нашому саду
                я тебе, кохана, жду.
Так хвилююсь - аж закляк...
                І свічусь, як той світляк.