Я говорю 1й...

Анатолий Анненко
Я говорю їй: "Від'їжджай... -
                на тебе десь чекає рай;
бо тут життю надходить край.
                Тож вибирай - часУ не гай".
Вона у відповідь: "Прости.
                Я знаю - інші є світи.
Десь, може, рай.., а тут же - ти".