Найкраще, що в життi...

Анатолий Анненко
Найкраще, що в житті я мав -
                Господь мені подарував
(а потім Сам же і забрав) -
                це ти, кохана.

...Без тебе - я мов не живу;
                все: ні вві сні, ні наяву...
Безцільно по життю пливу...
                І в серці - рана.