Снага натхнення

Лю Нели
Чудовий день, чарівна ніч,
Прозорий простір почуття.
І ми з тобою віч-на-віч
П'ємо із келиха життя.

Лише момент, тепер і тут...
Час пролинає наче мить.
У полі мрій - багряність рут,
Снага натхнення, щоб творить.


           31.08.2015