Заграв дзвiночок на душi

Нат Алия Рассветы-Закаты
Заграв дзвiночок на душi,
Звучанням Свiтла зацiкавив,
I в звуках Азбуки розкрив
Всi таємницi в своїх Знаннях!..


Розфарбувався сяйвом Свiт,
Розширивши в очах свiдомiсть,
Щоб в чистих звуках вiд душi
Перлиною сiяла Cовiсть!