Их диптих нах

Иван Милых
1.

Вже вэрэснь. Душа цэ понимає...
Та вірити не хоче, хай їй грэць.
Всэ навкругы - Буяє та Минає.
І бовваніє часом, накінець.

2.

Всэ навкругы буяє та минає,
так говорил нам Кендзабуро Оэ.
Иду по жизни, счастье обминая,
не понимая, шоэто такоэ...