1 вересня

Клавдия Дмитрив
1 вересня-це свято,
Школа рідна кличе всіх.
Тут навчались мама й тато,
Завжди тут лунає сміх.
1 вересня - це свято
Для усіх цих малюків.
На подвір’ї їх багато
Й навкруги лунає спів.

          ПРИСПІВ
1 вересня - 1 вересня -
Йдуть у школу малюки,
1 вересня,1 вересня-
Йдуть у школу залюбки.
1 вересня, 1 вересня -
Ми за парти сядем всі,
1 вересня, 1 вересня -
З нами мами й татусі.


1 вересня - це свято
Для всіх учнів і гостей.
Вчитись будуть всі завзято,
Сіять зерна для ідей.
1 вересня-це свято,
Ми чекали цього дня,
Сліз і радості багато,
Бо у школу йде дитя.

        ПРИСПІВ

31.08.2015