Час

Еленушка Жукова
Час прокидатися, час обирати,
Як існувати, в який спосіб жити.
Світло під стелею кольору жита,
Хмари за вікнами кольору вати.

Багатогранна кімната дзеркальна,
Вкрай розгубилися хамелеони.
Різних стежок в лабіринті мільйони,
Кожна по-своєму з них унікальна.

Осінь картини малює довкола,
Різноманітні, рухливі, яскраві.
Бачення як окуляри в оправі,
Зміст, наче ліфт, що спускає додолу.