Я переймався дуже...

Анатолий Анненко
Я переймався дуже много
                (то за якісь мої гріхи...) -
чи буде вдалою дорога
                онуки, сина і снохи.
Коли ж подумав я про Бога,
               то відступили всі страхИ.

Все дужче до Небес тягнуся
                (і розуміння , і рокИ...);
за себе, за сім'ю молюся -
                тягнусь до Божої руки.
І тут не схиблю, не зіб'юся -
             цьому шляхУ - віки й віки.