А вересень затьмарив серпень

Валенсия-Велиция
А вересень затьмарив серпень,
                Яка ж бо спека спопеля! 
Добридень Вам од неповернень,
                Немовби бачились щодня!

Ти все такий же моложавий,
                Туманом білим сивина.
Занадто впертий, та ласкавий,
                В очах небесна синь свята.

Все той же голос, теплі  руки,
                Те ж хвилювання, ті ж слова.
Немов не краяла розлука,
                Та я уже давно не та!