ВЖЕ ЖАЙВ Р В ПО НЕ Л ТА

Клавдия Дмитрив
Вже жайвір в полі не літає,
Вже ластівка гніздо не в’є.
Більш соловейко не співає
Й зозуля в лісі не кує.

Вже журавлі ключем зібрались-
У вирій скоро відлітать.
Шпаки тепер з своїх шпаківень
В саду не  будуть виглядать.

Сумують всі пернаті  друзі,
Бо літо збігло,як та мить.
Не чути більше співу в лузу,
Ніхто вже гай не веселить.

Навіть калина зажурилась,
Бо соловейка вже нема.
Осінь ніяк не забарилась
Й не забариться так зима.

    03.09.2015р.