Над Укра1ною моею...

Анатолий Анненко
Над Україною моєю
                високі світлі небеса.
В її садах... - така ряса!
                На луках вранішня роса -
мов діаманти над землею.
               Природа рідна -  то ж краса!
Як не пишатись, друже, нею?!

Над Україною моєю
                чарівна музика звучить.
Мою УкрАїну-лілЕю
              чи можна, друже,  не любить?!
І... хай життя - то є лиш мить... -
                Як легко в Україні жить!
Як розлучатись тяжко  з нею!

                1975 рік.