Я бiльше не мовчу..

Кольцова Наталия
Я більше не мовчу,
Набридло все, і так мовила даль.
Я просто тихо напишу
В своєму стилі, а часом, як Стендаль.

Усе колись буде, але кому?
Без подарунків та без частин себе.
Така розгублена по атому,
Затьмарена,  захована в сліпе.

Я більше не мовчу,
Усе моє! І радість, і печаль.
Промова, суть, знайду вагомішу,
А все відправлю у свідому даль...


03.09.2015